Trip to Penang – Part 1

haha… coming back from penang….time to story story… hahahhaha…

ok… 1st day… kami dari KLIA.. actually this is my 1st time naik MAS. Biasanya naik Air Asia je… pasal murah kan? mane la tau tahun ni rezeki lebih sket and plus MAS plak tgh buat promotion mcm Air Asia, so, just grab the oppurtunity to naik MAS la… nak naik ikut normal price… tak mampu machik…

about 9 ++ me and my husband arrived at KLIA.. check in luggage bla bla bla…. dah nak pkl 10… So, i feel so damn hungry (as usual) , lagi lagi plak early in the morning…. so both of us agreed to breakfast at McD… yumm….

then, after that, kami terus check in la… pasal dah lewat sket… terlebih tske time for breakfast… haha… BTW, lupa nak ckp… 1 week or 2 weeks before MAS ade hantar massage thru my hp say that my flight will be a littlel bit early than it suppose to be…. but its ok la… since its not delayed….  kalau delayed, baik naik Air Asia….

ok… now arrived at penang…… its been awhile since last year on June… masa tu kami hanimoon…. hehehhehe… Pasal tak puas jalan la kami balik ke Penang balik… still stay at the same hotel… Gurney Hotel And Resident. Hotel ni mmg best, kalau tak, takkan la kami pegi hotel yg sama for another year… hehhehehe….

After check in…. masuk bilik… uih…. best…. as usual la… hehehehhehe…. jgn dok pikior yg bukan2…. and then petang tu kami pegi Gurney Plaza untuk nengok wayang… The day the earth stood still…. ok la…. just so so la story dia… not really interesting… then kami just releks for the rest of the day…

2nd day… after breakfast… both of us decided to go for SPA… Spa? errr…. aku pung tak penah nak pegi spa… but just give it a try…. menarik tertarik ko mmg the bomb…  hahahahhahaa….. mane tak menarik…. RM 260 for both of us.. alaaa… skali skala…. ok laaaaaa….. and then after spa… kami balik bilik jap… rehat… then malam kang kawan kami amik kami…. Dine out… then go to Queensbay…. lepak2 jap…. sonok jugak… sebab tepi laut kan…. really amazing laaa… sure have to go…

hm…..

to be continue…..

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: